Despre ce facem

TimeOut Concept

Suntem o gașcă de săriți de pe fix, cu importante accente de nebunie în cel mai fun mod cu putință.

De la pop, funk, rock n roll, dance, disco, reggae sau Balcanic Orchestra (Zdob și Zdub, Goran Bregovici), vom cânta melodiile cele mai funky, fie ele moderne sau anii ’80 și o vom face de nu vei putea rămâne pe scaun. Fiind o trupă de Cover, folosim repertoriu și instrumente specifice unei trupe de cover, ca atare conceptul nostru se pretează pentru evenimente cu concept tânăr și fresh.

TimeOut Concept este un concept bazat în totalitate pe energie, distracție și interacțiune cu publicul. Fiind o echipă dinamică și plină de viață, am construit pentru clienții noștri un show complet cap – coadă, gândit pe etape și momente, fiecare din momentele construite sunt atent gândite și pregătite astfel încât să ofere un show complet atât pentru cei care dansează cât și pentru cei care stau pe scaune.

Suntem o gașcă de săriți de pe fix, cu importante accente de nebunie în cel mai fun mod cu putință.

De la pop, funk, rock n roll, dance, disco, reggae sau Balcanic Orchestra (Zdob și Zdub, Goran Bregovici), vom cânta melodiile cele mai funky, fie ele moderne, sau anii ’80 și o vom face de nu vei putea rămâne pe scaun. Fiind o trupă de Cover, folosim repertoriu și instrumente specifice unei trupe de cover, ca atare conceptul nostru se pretează pentru evenimente cu concept tânăr și fresh.

TimeOut Concept este un concept bazat în totalitate pe energie, distracție și interacțiune cu publicul. Fiind o echipă dinamică și plină de viață, am construit pentru clienții noștri un show complet cap – coadă, gândit pe etape și momente, unde fiecare din momentele construite sunt atent gândite și pregătite astfel încât să ofere un show complet atât pentru cei care dansează cât și pentru cei care stau pe scaune.

În conceptul nostru includem mai multe elemente:
sax

Interacțiunea continuă cu publicul
Sincroane cu cei din ring, controlate și pregătite în prealabil, cu mișcări ușoare și fun, astfel încât publicul se va implica 100%
Momente cu specific: latino, disco, reggae etc. însoțite de piesele cele mai cunoscute de către public.
Momente ce implică personaje celebre crazy – fun: de la creație, costumație, melodicitate și recuzită, te vom aduce în fața unora dintre cele mai celebre vedete. La petrecerile noastre îi veti intâlni pe Speedy Gonzales, Freddie Mercury, Michael Jackson și alte personaje celebre! Credeti ca YMCA este doar un cantec? Vă vom arată că este mult mai mult!
Momente de percuție ample cu 2 – 4 instrumente de percuție sincronizată, pe un specific aparte.
Led & lights show coroborate și sincronizate pe piesele respective. Fiecare moment de muzică are o sincronicitate aparte pe coregrafii atent pregătite cu implicarea întregii trupe.
Momente completative pentru anumite piese ce emfazează, prin dinamica lor, întreaga piesă și pregătește publicul pentru momente speciale de explozie și energie.

chitara

Costumațiile, momentele interactive și de sincron, personajele colorate și piesele pline de energie iți vor umple petrecerea. În povestea noastră TU ești personajul principal! Vrem să fii invidiat pentru evenimentul tău, să fii în centrul atenției, vrem ca lumea să spună că a fost un eveniment unic!

chitara bass

Orice cântăm, cântăm într-un stil fresh și energic încât invitații tăi vor face febră musculară. Știm de fapt toate secretele unei petreceri de succes iar experiența noastră de peste 10 ani iși va spune cuvântul chiar de la primele acorduri. Prin momentele noastre de light shows, personaje crazy-fun și multe alte surprize iți vom oferi mai mult decât muzică……iți vom oferi un SHOW!

Rezervari

Dați-ne câteva detalii

Acord prelucrare a datelor

11 + 3 =

Sau sunați-ne la 0728.828.983

©2020 Trupa TimeOut

Open Whatsapp
1
Scan the code
Salut ! Pot fi de ajutor?