Ai nelamuriri?

Intrebari frecvente

Putem sa rezervam data provizoriu?

Trupa noastra rezerva data timp de 1 saptamana din momentul transmiterii ofertei. Ulterior, aceasta rezervare se poate prelungi doar daca se inainteaza cu discutiile legate de colaborare. De asemenea, va putem informa  cu prioritate daca avem o alta solicitare pentru aceeasi data.

Ce inseamna TimeOut Concept?

Ne axam pe un concept bazat pe interactiunea cu publicul, pe momente spectaculoase construite amanuntit si pe satira si umor combinat cu muzica buna reinstrumentata modern si combinata in colaje pline de energie si chef de dans.
Pentru a putea livra cu succes accest concept, trupa noastra se bazeaza atat pe creeatile muzicale cat si pe staff-ul sau Light Engineer, Sound Engineer, Animatoare precum si pe echipamentele de inalta calitate.

Este suficient numarul de reprize pentru a acoperi toata seara?

Reprizele noastre sunt structurate si planificate astfel incat sa poata fi acoperita intreaga seara. In cazul in care optati si pentru un colaborator de muzica populara atunci Dj-ul va avea foarte putine de facut. 🙂

Cat timp aveti nevoie pentru instalarea echipamentelor?

Echipa noastra tehnica are nevoie de aproximativ 3 ore pentru montaj și cam 1 ora pentru probele de sunet. De asemenea echipa tehnica va ajunge la locatie mai devreme pentru a avea timp sa descarce toate echipamentele.

Cat spatiu este necesar pentru montajul trupei?

In functie de salon si de alti factori legat de spatialitate cum ar fi dimensiunea ringului, amplasamentul scenei etc, dimensiunea ideala ar fi de 6 metri lungime pe 4 metrii latime, insa ne putem monta si in spatii mai mici, in functie de limtarile locatiei.

Pana la ce ora ramane DJ-ul?

DJ-ul ramane cu dumneavoastra pana la finalul evenimentului. In general acest interval este cumprins intre 10 si 12 ore, insa de la caz la caz, putem stabili si alt tip de setup

Ce echipamente sunt aduse de trupa?

In functie de pachetul ales si/sau de elementele optionale din oferta, trupa noastra pune la dispozitia dumneavoastra sonorizare, poarta schela de lumini, ecran de led, scena, precum si toate elementele ce le puteti gasi in oferta la categoria optionale. De asemenea, putem acomoda si orice tip de cerinta mai putin standard, discutata in prealabil.

Puteti pune la dispzitie sistemul de sonorizare si conexiunea la DJ pentru alti artisti?

Putem pune la dispozitia dumneavoastra atat sistemul de sonorizare si de lumini cat si ecranul de led, 2 microfoane si conectica necesara introducerii altor instrumente in setup-ul nostru. De asemenea, DJ va prelua orice responsabilitate legata de susstinerea altor artisti din punct de vedere al fundalului muzical (backingtrack)

Putem alege impreuna playlist-ul trupei?
Datorita conceptului nostru bazat pe interactiune, dinamica si inclinat spre entertainment, trupa noastra va veni catre dumneavoastra cu o propune de playlist pe care o putem discuta impreuna. Totusi, pentru a putea maximia impactul show-ului facut de noi, vom sublinia de la caz la caz care este impactul schimbarii anumitor piese din playlist, lasam decizia la latitudinea dumneavoastra.

Totusi, tinand cont de experienta si vechimea trupei de peste 8 ani precum si minutiozitatea cu care alcatuim playlist-ul propus, noi ne asumam resposanbilitatea unui eveniment de succes si recomandam cu tarie sa aveti incredere in capacitatea de adaptare si planificare a trupei noastre.

Este posibil sa vedem trupa live inainte de semnarea contractului?
Trupa noastra sustine periodic evenimente live atat in localuri publice cat si la evenimente private unde putem obtine accesul unor persoane externe pentru vizionare. In functie de timing si de durata, o vizionare in conditii live poate fi aranjata cu usurinta, cu mentiunea ca acest aspect trebuie planificat impreuna si obtinut in prealabil acordul organizatorilor.
Puteti canta piesa pentru dansul mirilor sau alte piese care nu sunt in repertoriu?
De principiu putem acomoda orice piesa pretabila pentru o trupa de cover-uri. Chiar daca piesa nu face parte din repertoriul nostru, daca stim ce piesa va doriti cu putin timp inainte, putem acomoda si canta aceasta piesa. De asemenea mentionam ca repertoriul nostru este mult mai vast decat cel din playlist-ul propus ca atare sansele sa stim deja piesa propusa de voi sunt destul de mari.
Va deplasati si in alte orase?
Putem presta in orice locatie atat de pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate, cu mentiunea ca, in functie de localitate, distanta si dimensiunea eechipamentelor transferabile la locatie, aceste lucururi pot genera costuri suplimentare de transport si cazare.
Care este programul trupei pe durata evenimentului?
In functie de ora de incepere si de prezenta sau nu a altor artisti pe langa trupa noastra, putem alcatui impreuna un program orientativ al evenimentului pe care noi il vom respecta conform planificarii. De asemenea, avem flexibilitatea si experienta necesara adaptabilitatii in timpul evenimentului in cazul aparitiei unor intarzieri datorate servirii meselor sau prestatiei altor artisti.
Cum putem face o rezervare a trupei?
Ne puteti contacta fie prin intermediul telefonului la numarul 0728 828 983, sau pe e-mail la office@time-out.ro precum si prin intermediul formularului de contact/rezervare de pe site. In urma une discutii telefonice, vom rezerva data timp de o saptamana, urmand ulterior sa face o rezervare definitiva sau o prelungire a rezervarii initiale, in functie de discutiile si directia avute impreuna. Data se considera rezervata permanent dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
Care sunt necesitatile legate de meniu?
Tinand cont ca trupa noastra va fi in permanenta activa si implicata, timpul ramas pentru alte activitati devine extrem de redus. De asemenea, necesarul nostru este relativ redus ca atare ne sunt suficiente 2 tipuri de mancare (aperitiv si fel principal). Toate aceste aspecte pot fi decise impreuna astfel incat sa nu generam costuri aditionale total inutile si sa optimizam impreuna orice eventual cost aditional legat de logistica.

Rezervari

Dați-ne câteva detalii

Acord prelucrare a datelor

5 + 15 =

Sau sunați-ne la 0728.828.983

©2020 Trupa TimeOut

Ai o intrebare?
Salutare! Cu ce informatii te putem ajuta?
Powered by