Ai nelamuriri?

Intrebari frecvente

Putem să rezervăm data provizoriu?

Trupa noastră rezervă data timp de 1 săptămână din momentul transmiterii ofertei. Ulterior, această rezervare se poate prelungi doar dacă se înaintează cu discuțiile legate de colaborare. De asemenea, vă putem informa cu prioritate dacă avem o altă solicitare pentru aceeași dată.

Ce înseamnă TimeOut Concept?

Ne axăm pe un concept bazat pe interacțiunea cu publicul, pe momente spectaculoase construite amănunțit și pe satiră și umor combinat cu muzică bună reinstrumentată modern și combinată în colaje pline de energie și chef de dans.
Pentru a putea livra cu succes acest concept, trupa noastră se bazează atât pe creațiile muzicale cât și pe staff sau Light Engineer, Sound Engineer, Animatoare precum și pe echipamentele de înaltă calitate.

Ce genuri de muzică acoperă Trupa TimeOut

Prin conceptul său, trupa noastră este o trupă de cover și acoperă zona de muzică comercială sau muzică ușoară, de la pop, rock, latino, raeggae, disco, funk până la Balkanic Orchestra conținând piese de la artiști ca Goran Bregovici, Loredana, Zdob și Zdob. Având în vedere componența noastră, nu acoperim și partea de muzică tradițională, lăsând această parte în grija celor care sunt de specialitate în acest stil. În cazul în care vă doriți sa acoperiți și acest stil, trupa noastră va pune la dispoziție, opțional, o serie de colaboratori si interpreți de muzică tradițională care pot veni la evenimentul dumneavoastră pentru a presta acest gen de muzică. În același timp, muzica tradițională poate fi acoperită și de DJ.

Totuși, de menționat că trupa noastră are succes în cadrul evenimentelor de tip modern în care muzica usoara este predominantă.

Este suficient numărul de reprize pentru a acoperi toată seara?

Reprizele noastre sunt structurate și planificate astfel încât să fi acoperită întreaga seară. În cazul în care optați și pentru un colaborator de muzică populară atunci Dj-ul va avea foarte puține de făcut. 🙂

Cât timp aveți nevoie pentru instalarea echipamentelor?

Echipa noastră tehnică are nevoie de aproximativ 2 ore pentru montaj și în jur de 1 oră vor fi probele de sunet. De asemenea echipa tehnică va ajunge la locație mai devreme pentru a avea timp să descarce toate echipamentele.

Cât spațiu este necesar pentru montajul trupei?

În funcție de salon și de alți factori legați de spațialitate cum ar fi dimensiunea ringului, amplasamentul scenei etc, dimensiunea ideală este de 6 metri lungime pe 4 metrii lățime, însă ne putem monta și în spații mai mici, în funcție de limitările locației.

Până la ce ora rămâne DJ-ul?

DJ-ul rămâne cu dumneavoastră până la finalul evenimentului. În general, acest interval este cuprins între 10 si 12 ore, însă, de la caz la caz, putem stabili și alt tip de setup.

Ce echipamente sunt aduse de trupă?

În funcție de pachetul ales și / sau de elementele opționale din ofertă, trupa noastră pune la dispoziția dumneavoastră sonorizare, poartă schelă de lumini, ecran de led, scenă, precum și toate elementele ce le puteți găsi în ofertă la categoria opționale. De asemenea, putem acomoda și orice tip de cerință mai puțin standard, discutată în prealabil.

Puteți pune la dispoziție sistemul de sonorizare și conexiunea la DJ pentru alți artiști?

Putem pune la dispoziția dumneavoastră atât sistemul de sonorizare și de lumini cât și ecranul de led precum și conectica necesară introducerii altor instrumente în setup-ul nostru. De asemenea, DJ va prelua orice responsabilitate legată de susținerea altor artiști din punct de vedere al fundalului muzical (backingtrack)

Putem alege împreună playlist-ul trupei?
Datorită conceptului nostru bazat pe interacțiune, dinamică și înclinat spre entertainment, trupa noastră va veni către dumneavoastră cu o propune de playlist pe care o putem discuta împreună. Totuși, pentru a putea maximiza impactul show-ului făcut de noi, vom sublinia de la caz la caz care este impactul schimbării anumitor piese din playlist, lăsând decizia la latitudinea dumneavoastră.

Totuși, tinând cont de experiența și vechimea trupei de peste 10 ani precum și minuțiozitatea cu care alcătuim playlist-ul propus, noi ne asumăm resposabilitatea unui eveniment de succes si recomandăm cu tărie să aveți încredere în capacitatea de adaptare și planificare a trupei noastre.

Este posibil să vedem trupa live înainte de semnarea contractului?
Trupa noastră susține periodic evenimente live atât în localuri publice cât și la evenimente private unde putem obține accesul unor persoane externe pentru vizionare. În funcție de timing și de durată, o vizionare în condiții live poate fi aranjată cu ușurință, cu mențiunea că acest aspect trebuie planificat împreună și obținut în prealabil acordul organizatorilor.
Puteti cânta piesa pentru dansul mirilor sau alte piese care nu sunt in repertoriu?
De principiu putem acomoda orice piesa pretabila pentru o trupa de cover-uri. Chiar daca piesa nu face parte din repertoriul nostru, daca stim ce piesa va doriti cu putin timp inainte, putem acomoda si canta aceasta piesa. De asemenea mentionam ca repertoriul nostru este mult mai vast decat cel din playlist-ul propus ca atare sansele sa stim deja piesa propusa de voi sunt destul de mari.
Vă deplasați și în alte orașe?
Putem presta în orice locație atât de pe teritoriul Romaniei cât și în străinătate, cu mențiunea că, în funcție de localitate, distanța și dimensiunea echipamentelor transferabile la locatie, aceste lucururi pot genera costuri suplimentare de transport și cazare.
Care este programul trupei pe durata evenimentului?
În funcție de ora de începere și de prezența altor artisti pe langa trupa noastra, putem alcătui împreună un program orientativ al evenimentului pe care noi îl vom respecta conform planificării. De asemenea, avem flexibilitatea și experiența necesară adaptabilității în timpul evenimentului în cazul apariției unor întârzieri datorate servirii meselor sau prestației altor artiști.
Cum putem face o rezervare a trupei?
Ne puteți contacta fie prin intermediul telefonului la numărul 0728 828 983, sau pe e-mail la office@time-out.ro precum și prin intermediul formularului de contact/rezervare de pe site. În urma unei discuții telefonice, vom rezerva data timp de o săptămână, urmând ulterior să facem o rezervare definitivă sau o prelungire a rezervării inițiale, în funcție de discuțiile și direcția avute împreună. Data se consideră rezervată permanent după semnarea contractului și achitarea avansului.
Care sunt necesitățile legate de meniu?
Ținând cont că trupa noastră va fi în permanență activă și implicată, timpul rămas pentru alte activități devine extrem de redus. De asemenea, necesarul nostru este relativ redus ca atare ne sunt suficiente 2 feluri de mâncare (aperitiv și fel principal). Toate aceste aspecte pot fi decise împreună astfel încât să nu generam costuri adiționale total inutile și să optimizăm împreună orice eventual cost adițional legat de logistică.

Rezervari

Dați-ne câteva detalii

Acord prelucrare a datelor

12 + 6 =

Sau sunați-ne la 0728.828.983

©2020 Trupa TimeOut

Open Whatsapp
1
Scan the code
Salut ! Pot fi de ajutor?