Ce spun clientii
Recomandari
Sandra si Alex

Wedding Party

5_stars

“Nu numai ca sunt niste oameni minunati, dar au grija ca atat in concerte, cat si la evenimentele private, sa creeze o poveste. I-am urmarit de ceva timp prin cluburile bucurestene si am avut ocazia sa ma bucur alaturi de ei in spectacolul pe care l-au oferit la nunta mea din iulie 2016. Au facut cea mai frumoasa atmosfera pe care si-o putea dori cineva la cel mai important eveniment, au tinut cont de preferintele noastre si am avut parte de un super show. Ii recomand cu drag pentru profesionalism, energie, seriozitate, modul de a comunica si implicarea de care dau dovada pe toata perioada evenimentelor. Multumim din suflet inca o data, dragilor!”
12 Aug 2016
Laura si Gabriel

Baptism Party

4_5_stars

“Nu ne asteptam sa faceti dintr-un botez un party la care lumea chiar sa se distreze si sa chiuie! Ati fost sufletul petrecerii si va multumim pentru tot suportul acordat! Vom povesti despre voi oriunde vom avea vom avea ocazia! Tineti-o tot asa!”
24 Mai 2017
Cristina si Marian

Wedding Party

4_5_stars

“N-am crezut ca mă pot distra atât de tare datorită unei trupe de cover. Trupa Timeout, felicitări pentru profesionalism, implicare, nebunie și pentru buna dispoziție! Ați fost exact ce ne-am dorit. Vă mulțumiiiiiim!!!!!”
11 Iun 2017
Alex si Oana

Wedding Party

5_stars

“Va multumim din suflet pentru un mega-party! Multumim pentru implicarea de la inceput pana la sfarsit. A fost o atmosfera minunata! Sunteti o trupa extraordinara, sunteti nebuni nebuni nebuuuni! Vă recomandam din tot sufletul!”
9 Iul 2017
George

Corporate Party

5_stars

“Vlad, Beatrice si toata trupa TimeOut, ati fost super-mega-hiper senzationali! Va multumim pentru implicare, de la repertoriul ales, pana la scena si lumini. Atmosfera a fost de senzatie!”
19 Septembrie 2017
Marian si Alexandra

Wedding Party

4_5_stars

“Petrecerea nostra a fost un succes garantat datorita voua! Va multumim noi si invitatii, care am avut o seara minunata si sigur de neuitat! Ati fost exact asa cum ne-am dorit all-in-one! Love u guys!”
22 Mai 2018
Adrian si Roxana

Wedding Party

5_stars

“Cel mai tare BAND EVER!!!! Va multumim din inima pentru una dintre cele mai tari seri din viata noastra. Ati fost la inaltime!”
13 Iul 2019

Rezervari

Dați-ne câteva detalii

Acord prelucrare a datelor

9 + 9 =

Sau sunați-ne la 0728.828.983

©2020 Trupa TimeOut

Ai o intrebare?
Salutare! Cu ce informatii te putem ajuta?
Powered by