Ce va oferim

Servicii

Ideea de baza
sax

In conceptul nostru ne bazam pe o intreaga echipa de profesionisti, colaboratori si echipamente de ultima generatie. Stim tot ce este necesar unui eveniment de succes si, folosind cei peste 10 ani de experienta in domeniu, am creat o oferta completa ce pune la dispozitia dumneavoastra un pachet complex care imbina toate genurile muzicale folosind echipamente de ultima generatie si colaboratori profesionisti si apreciati. Toate acestea intr-un pachet complet marca TimeOut. Veti beneficia de peste 12 de profesionisti.

Live Band
sax

Va oferim un concept unic de live show bazat pe interactiune cu publicul, momente de show, sicron, light show, percussion sincron, personaje crazy-fun si o varietate de genuri muzicale condimentate cu momente atent gandite si create astfel incat sa va tina pe ringul de dans si sa ofere un show intereant inclusiv celor care nu danseaza.  Si nu oricum, ci LIVE! Suntem tineri, energici si stim sa transformam orice petrecere intr-o distractie.

Sistem de Sonorizare si Lumini
sax

Pentru a oferi calitate de ultima generatie, echipa TimeOut colaboreaza cu una dintre cele mai cunoscute firme in domeniul echipamentelor profesionale. Prin colaborarea si interactiunea continua cu cei de la Trendy Sound putem pune la dispozitia dumneavoastra cele mai noi tehnologii in domeniul infrastructurii audio si nu doar atat: fiecare echipament este upgradat o data la 2 ani cu ultima generatie aparuta. Impreuna cu echipa de la Trendy Sound, dumneavoatra veti beneficia de calitatea si fiabilitate garantata.

Echipamente de Sonorizare marca L-Acoustic de ultima generatie, dimensionat pe masura nevoilor evenimetului. Oferta standard este acoperitoare pentru evenimente de pana in 200 de persoane insa sistemul de sonorizare poate fi suplimentat pentru a acoperi orice nevoi si orice dimensionare.
L-Acoustic ARCS Loudspeakers Wide and Focus + L-Acoustic Kara II Loudspeakers
L-Acoustic SB18, SB 28 & KS 28 Subwoofer Omni/cardioid configurations horizontal / vertical lines
L-Acoustic Amplified controllers LA8 DSP

Echipamente Lumini de ultima generatie pentru amplificarea si crearea ambientului ideal pentru un spectacol reusit. Lumini, ecranul de LED, sistem de Laser precum si setup-ul complet  de moving heads va vor oferi o adevarta atmosfera de show:
Poarta schela de lumini populata cu Moving Heads tip Beam, Wash, Matrix, CharBar
Ecran LED montat in spatele scenei cu dimensiuni modulare 2×3, 4×6, 8×4
Led Bars & Spot Lights
Echipa profesionista de sceno tehnica – 5 ingineri de montaj vor acoperi pentru dumneavoastra intregul setup de scena.

Scena Modulara pentru delimitarea spatiului de band precum si pozitionarea mai ridicata a trupei pentru un efect vizual de ultima generatie. Scena este modulara cu dimensiuni reglabile in fuctie de limitarile

DJ Profesionist pe specificul evenimentului. Fie ca aveti nevoie de un DJ pentru o nunta sau un evenimt privat modern, Dj-ul nostru are experienta necesara pentru a anima orice tip de eveniment. Fie intre prestatiile live sau in moment specific dedicate DJ-ului, acesta va acoperi intregul mediu muzical si va anima publicul dumneavoastra conform cerintelor organizatoriilor discutate in prealabil.

Playlist extensiv acoperitor tuturor genurilor
Experienta de peste 12 de ani
Licentiat si inregistrat la ADJPR si acreditat la 4 scoli private

Muzica Traditionala Marca Trupa TimeOut
sax

Prin specificul trupei noastre, acoperim cu succes partea de Cover Band, fiind componenta predominantă a show-ului nostru.

Totodata prin pachetul nostru Traditional acoperim la cerere zona de Muzica Traditională prin prestatia noastra de 2 reprize x 30 min Muzica Traditională interpretate LIVE de trupa noastră precum si de colega noastră Bianca Tudorache. Toată partea de Muzica Tradițională este reintrepretată într-un stil fresh si compatibil cu un Cover Band.

Bianca Tudorache

Solist Trupa TimeOut

Bianca Tudorache, frumoasa buzoianca de 24 ani, este plina de energie si entuziasm, iubeste echitatia, merge la sala si poate interpreta o multitudine de genuri muzicale, fiind o aditie perfecta oricarui eveniment.

Colaboratori de Muzica Traditionala
sax

În cazul in care cele 2 reprize de Muzica Tradițională prestate de trupa noastră sunt insuficiente pentru evenimentul dvs, mai jos va oferim o lista de colaboratori care pot veni la evenimentul dumneavoastră.

Nicu Mâță

Solist

Nicu Mâţă, cel care este considerat vocea de aur a folclorului romanesc, sustine ca a avut noroc de festivalurile la care a luat parte. Originar din satul Navarnet, raionul Falesti, cunoscut si apreciat mai mult in Romania are colaborari frecvente cu Nicolae Botgros. Este o fire receptiva si sensibila, cu o voce curata si linistitoare.

Daniela Safta

Solist | Backingtrack

Daniela Safta, interpret de muzica populara si muzica de petrecere, s-a nascut pe 18 august 1976 in judetul Gorj. Indragita de public datorita vocii calde si pline de sensibilitate, este prezenta la cele mai prestigioase evenimente de folclor, atat din Romania cat si din strainatate. Artista este o prezenta deosebita la petreceri si evenimente private.
Alin Milica

Solist | 2 instrumentisti

Alin Milica este o prezenta impunatoare la fiecare aparitie. Axat majoritar pe zona Olteniei, Alin are un concept bazat pe interpretare traditionala, impreuna cu instrumentisti. Ca atare, la evenimentele antamate, va veni insotit de 2, 3 sau 4 instrumentisti, in functie de preferintele clientului.

Rezervari

Dați-ne câteva detalii

Acord prelucrare a datelor

14 + 6 =

Sau sunați-ne la 0728.828.983

©2020 Trupa TimeOut

Open Whatsapp
1
Scan the code
Salut ! Pot fi de ajutor?